Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги

Устройство на територията

- Обяви по ЗУТ

- Регистри

- ОУП Община Павел баня

Проекти на норм. актове

Вътрешни норм. документи

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

Брояч

Архив новини : - Павел баня отпразнува своя празник
Posted by SB on 2016/9/9 14:49:07 (1366 reads )

- Павел баня отпразнува своя празник

„Рождество Богородично” беше отбелязано подобаващо от едноименната църква и от гостите и гражданите на Павел баня. След тържествената света литургия в храма духовниците от Старозагорската епархия осветиха водата и празничния курбан, с пожелания за здраве, живот и Божия закрила. Кметът на общината Станимир Радевски също отправи своите благопожелания към всички и връчи годишната си награда. Тази година тя се връчва за тринадесети път и неин носител стана Д-р Йордан Георгиев Гечев – Директор на „СБР-НК” ЕАД филиал Павел баня за особени заслуги в развитието на балнеолечението и туризма в Павел баня. Той получи почетен плакет, диплом и картина, като сподели, че не се радва на тази награда, защото тя задължение и отговорност да работи още-повече, за да я защити.
Д-р Гечев завършва висше образование във ВМИ - гр. Стара Загора – специалност медицина през 1989г. Във ВМИ гр. София придобива специалност "Физиотерапия, курортология и рехабилитация". През годините той не спира да се образова и усъвършенства, като придобива правоспособности като "Отоневрология", "Доплерова сонография","Обща медицина", "Мануален терапевт", "Патофизиология и лечение на болката", "Мануална вертебротерапия", "Ултразвук в медицината", "Главоболие, диагностика и терапевтични проблеми" и др.
Членства: Асоциация по Физикална и рехабилитационна медицина; Асоциация по мануална терапия на вертеброгенните заболявания на нервната система; Ротари клуб Казанлък.
Професионалното му развитие започва от лекар-ординатор при СКК "Павел баня"; началник отделение при "СБР – НК" ЕАД, филиал Павел баня; управител на Медицински център "Павел баня" ЕООД. В момента е Директор на "СБР – НК" ЕАД, филиал Павел баня.
 
Централният площад се оказа тесен за публиката и за хората, които се извиха вечерта на концерта с участието на фолклорните изпълнители Васко Лазаров и Ива Давидова.