Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги

Устройство на територията

- Обяви по ЗУТ

- Регистри

- ОУП Община Павел баня

Проекти на норм. актове

Вътрешни норм. документи

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

Брояч

Архив новини : - Общината подари екскурзия на ученици от Павел баня
Posted by SB on 2015/7/19 11:17:50 (1479 reads )

- Общината подари екскурзия на ученици от Павел баня

 
Вчера ученици от Павел баня пътуваха по маршрут Крушунски водопади, Деветашка пещера, град Ловеч, град Габрово и връх "Шипка". Екскурзията бе подарък от Община Павел баня за малчуганите, които на 4. юли реализираха за поредна година  спектакъла "Мис полянка" в курортния град.
 
Децата посетиха природните забележителности, запознаха се културата на българските възрожденски градове и обядваха на брега на река "Осъм" в близост до покрития мост на Кольо Фичето.
 
Учениците споделиха, че са останали изключително впечатлени от Деветашката пещера, където имаха възможност да наблюдават колониите от прилепи, живеещи в скалния феномен.
 
Припомняме, че на 4. юли за четвърта поредна година в Павел баня се проведе конкурсът за красота "Мис полянка", който се организира изцяло от малчугани. Децата сами бяха подготвили отново целия спектакъл - от костюми през сценарий до танцова програма.
 
В края на събитието заместник-кметът на Община Павел баня, Йордана Енева, обяви, че Общината подарява на учениците еднодневна екскурзия до свободно избрана дестинация на територията на страната, която се случи във вчерашния ден.